Øyfrid Sofienlund

Om skolen

Grenland kristne skole ønsker å være en god skole preget av et kristent grunnsyn, stor faglig kvalitet, kreativitet og glede. Vi vil være et godt alternativ til den offentlige skolen. Vi har oversikt og tilpasser skoledagene etter hver enkelt elevs forutsetninger.

Skolen åpnet første gang høsten 2011 og har siden da vokst gradvis inn i de romslige lokalene og miljøet på Stømdal og Gulset. Vi holder til i tidligere skolebygninger og har flotte uteområder.

"Det tar tid å bygge en merkevare, men vi kjenner oss trygge på vår plass. Alle foreldre har rett og plikt til å velge det skolealternativet som er det beste for sitt barn."
Øyfrid Sofienlund, rektor

Grenland kristne skole | Gulsetveien 81, 3718 Skien | 477 56 60135 49 90 49post@gkskole.no

Kontonr.: 2801 44 01255